2006-09-28

Vírusos fertőzés

Kedd éjjel nyugtalanul aludtam, többször felébredtem arra, hogy az orromon nem kapok levegőt, meg erős köhögőrohamaim is voltak. Anya - Apa segítségével - többször is lecummantotta az orromat az orrszívóval. Ilyenkor sírtam. Anyáék meg sajnáltak.

Délután megvizsgált a doktor bácsi. Szerinte valami vírusos fertőzésem lehet, ne menjek a játszótérre, használjak orrcseppet és ha nagy a baj, Anya váltsa ki a felírt köptetőt is.

Szerdán nap közben meglátogattuk Cicapapát, de délután 3/4 5-től folyamatosan alszom immáron éjfélig. Apa szerint az alvás a legjobb gyógyszer vírusefrtőzésre.

2006-09-25

Bömbi2 - grav.s.18-19

Ma megnéztük Kokót ultrahanggal. Nagyon sírtam, hogy nem a játszótérre megyünk, hanem az SzTK-ba, de ott megláttam Apát és megnyugodam. Időre mentünk, rögtön behívtak. Anya felfeküdt a vizsgálóasztalra, én meg Apa ölébe ültem, onnan néztem a TV-tesót. A szonográfus néni szerint Kokó kislány, a 18-19. héteben van. Medencefekvésű, hasfala, gerince ép, a szívecskéjében mind a 4 tag kivehető. Meghallgattuk a szívverését is, Apa szerint pont úgy vutyvuttyol, mint két éve én. Méretei:

BPD: 43mm (a fej szélessége, a két halánték közötti távolság)
APD: 43mm (pocakméret, a gerinctől a hasfalig mért távolság)
OFD: 54mm (a homlok és tarkó közötti távolság)
FL: 29mm (combcsont hossza)


Már ki tudom mondani a nevét is: Bojci.