2006-11-27

Az érdi látogatás

24 órára ismét Érdre látogatok. Vasárnap este vitt le Andris és előreláthatólag hétfő estig maradok. Imádok Ábellel, Szilvivel és Ági nagyikával lenni. Az összes vasárnap esti kép megtekinthető itt.

2006-11-20

Spanok::Kolozsvári Barnabás

2006. november 13-án 17.50-kor megszületett Apuci munkatársának a kisfia, Kolozsvári Barnabás. 3,80 kg és 58 cm. Ő is anyukája is jól vannak, sőt már haza is mehettek.

Az összes Barni-kép megtekinthető itt.

Bogiszótár

Mostanság ezeket a szavakat mondom:
motyó = mosógép
pojszi = porszívó
ojja = orra
tuji = túrórudi
baja = banán
ádádü = egyedül

és persze a kedvenceim:
itató, tejet, kakó = szomjas vagyok, kérek tejet, vagy kakaót vagy tejkaramellát

2006-11-08

Daru

Este kicsit legóztam. Imádok tornyot építeni, majd lebontani azt és kombinálni az elemeket. Ma azonban úgy döntöttem, a kedvenc foglalatosságomat összehozom a kedvenc munkagépemmel. Építettem egy toronydarut. Amikor elkészültem vele, odakiáltottam Anyának: dadu. Anyuci szerint nagyon édes dolog. Apuci az absztrakt gondolkodásom fejlődésének örül.

2006-11-04

Szombati összefoglaló

Címszavakban: Bababörze, fodrász Évi látogatása, bilibekakilás. Reggel Anyuci kilátogatott a bababörzére, számtalan szép ruhát vett elsősorban a Borcsinak, de nekem is. Meg Borcsi kapott sok pelust is. Nekem már nem kell sok, ld. lejjebb.
Később meglátogatott fodrász Évi. Muszáj volt lenyűgöznöm, így rákéredszkedtem a bilire és Anyuci legnagyobb örömére egy méretes briós toltam bele. Sajnos a briós nem zárta rövidre az elektródákat, így a múltkori dalt csak a bilimosáskor hallhattam.