2005-09-30

Ábi tesói

Ábi az oviban azt mondta, 2 tesója lesz, az egyik anyukája (Szilvi néni) pocakjában, a másik Ábelében. És úgy fogják őket hívni, hogy Ádám és Bodi baba.

Betegség

Továbbra is fogva tart minket a betegség, most már Apa is szenved. Az orrleszívást még mindig utálom, bár most talán kicsit jobban, mint 3 napja. A doktor bácsi szerint még 2-3 rossz nap, aztán vége.

2005-09-28

Cicapapa felszerelte a szobahintát


Cicapapa felszerelte a szobahintát, hogy rossz időben is tudjak hódolni kedvenc szenvedélyemnek. Cicamama meghintáztatott. Aztán Anya is.

Orrleszívás

Megfáztam; szívni kell az orromat. Üvöltök, rángatom a fejem.

Ha Anya porszívózik, azt se szeretem, akkor is üvöltök. Ha Anya a gyümölcscentrifúgával akar nekem gyümölcslevet készíteni, akkor is üvöltök. Egyedül a botmixer hangja nyugtat meg.

Mircivel

16753894 16753890
Anyáék -- Mírával és Mariannal, meg persze velem -- elmentek gyümölcsöt venni a piacra. Nagyon hideg volt.
16753889 16753881 16753879Végül is nem gyümölcsot vettek, hanem magenta színű pulóvert. Most Apa attól tart, valaki megnyomja Anyát, csak hogy megtudja, hány éves a norvég király.

2005-09-26

Izgi hétvége

Jó kis mozgalmas hétvégénk volt:

Szombaton Juszuf bácsinál volt bababuli, voltunk 10-en 5 év alatti gyerekek, meg sok felnőtt.
Fotók itt.

Vasárnap reggel Anya egy 38 dekás pelust vett le rólam.

Vasárnap d.e. játszótereztünk, találkoztam Zsófival (kaptam tőlük egy szép, babakocsira akasztható, kék labdát, Mirával meg együtt hintáztam.

Vasárnap d.u. jött Ábel és nagyokat visongattam neki.

2005-09-22

Cicapapa puszilgat

Amikor Cicapapa puszilgat, becsukom a szemem. Eddig csak Apa puszijaira csuktam be a szemem, de mit csináljunk? Imádom, ha imádnak.

Eheti mázsálás -- 38. hét


7,89. Nem sok, nem is kevés, pont, amennyi kell, 8 deka.

További szeptemberi képek az albumban
, pl. Anyával próbálgatjuk a lábraállást
Tigrismamánál hancúrozunk, Anya mellett szundizom az ágyukban, saját ágyikómban szundi, ilyesmik...

2005-09-19

Új, szeptemberi képek a hálón


Apuci tölti fel a szeptemberi képeket. Az összes megtekinthető itt. A tematika:

Ganxsta Bogee



Ki a fasza gyerek, Apa te tudod...
khirály

baba.lap.hu

Belinkelt a babalap. Apuci kíváncsian várja, vajon hányan látogatnak majd onnan ide.

Ui: Ezúton is köszönjük a lap szerkesztőjének.

2005-09-15

Eheti mázsálás -- 37. hét


7,81 kg. Kezdek nőiesedni, már takarom a mérleget, szégyellem a súlyom :)

2005-09-09

Szilvi néni, a budzsirá nádzson vidzsász


Szilvi néni és Fekete Pákó látható a képen. Ha Szilvi néni a budzsirá nem nádzson vidzsászott, akkor jövő tavasszal csoki uncsitesóm lesz :)

Pfujj, büdös punci

Ezekkel a szavakkal adott puszit a kétéves Salamon a játszótéren. Mielőtt valaki arra gondolna, hogy a srác Dopeman Laci kelenföldi reinkarnációja, elmesélem, hogy van neki egy korombeli kishuga, aki gyakran a puncijába dolgozza a pelustartalmat, anyukája pedig ezzel a kísérőszöveggel teszi tisztába.

Eheti mázsálás -- 36. hét


7,58 kg (hétfői mérés). A múlt héthez képest 9 deka, ami szép eredmény.

Pénteken elvitt Anya a doktor bácsihoz, aki szerint szépen fejlődők, Anya jól táplál, megfelelő az új táp (HA2). A pénteki mérlegelés szerint 7720 gramm vagyok (bár most van egy kis beszorult kaki) és 70 centi. A doktor bácsinak annyira tetszem, hogy kért rólam fotót. Még van otthon egy pár előhívott példány, ha októberben megyünk, viszünk egyet.

2005-09-05

Apa etet

Vasárnap Apa etetett répás-husis karfiollal. Észrevette, hogy ha csapkodom az asztalt vagy elfordítom a fejem, akkor evés közben inni kérek, ivás közben enni.

Apa meglepve vette észre, hogy hami közben a számba nyúlkálok. Anya okos, ő tudja: szeretem tapogatni azt, amit eszem. Minden érzékszervemet bevetem az evéshez.

2005-09-02

Keresztelő képei


Andris bácsi kitette a képeket: ide.
Itt meg érdekes hangvételű, fura izlésű beszámoló az eseményről, tőle.

A képen: akcióban a katolikus különítmény. Balról: Keresztapuci, Keresztanyuci (kezében én) valamint Anya. Apa sehogy nem fér ide...

Megfázás

A doktor bácsi szerint még épp időben vitt Anya hozzá. Most rendszeresen le kell szívni a nózimat, különben középfülgyulladás lesz a vége. Az orrszívót nem szeretem, rángatom a fejem, takarom a nózim.