2005-08-30

Ágnes

Vasárnap déltől papiron katolikus vagyok; Anya beléptetett a klubba: Prágai Ágnes figyelmébe ajánlottak. A pap bácsinak akkora szakálla volt, mint az előző délután az orosz kamion DJ-ének.

Képek később.

Eheti mázsálás -- 35. hét

7,47.

Gyakorlatilag nem változik a súlyom. Valószínűleg azért, mert megfáztam. A sok cicakakától nem kaptam levegőt, annyi eszem meg nincs, hogy a számmal próbáljam, úgyhogy tegnap éjjel 3-percenként felsírtam. Anya hajnali 1/2 4-re unta meg és vette elő az orrleszívót.

Lázam is van, bár reggel 38 alatti értéket mutatott ki a popsimból.

2005-08-26

Augusztusi képek feltöltve


Apuci feltöltötte az augusztusi képeket. Van itt minden: balatoni lazulás, Ábel gumicsizmás randalírozása, hamika, pofika, miazmás.

Eheti mázsálás -- 34. hét


Egy hónap alatt 15 dekát híztam csak, ami elég kevés. Ezért Anya és Apa elvittek a doktor bácsihoz (most ideiglenes doktor bácsi volt csak), aki HA Startról átállított HA2-tápszerre. Azóta sokkal nyugodtabban alszom, tele a pocim és 12 deka feljött pár nap alatt.

2005-08-24

Canyoning

Folytatódik az Apa felügyelete melletti extrémsport-sorozat. Ma reggel Apát annyira lekötötte a reggeli műsor (Szellő István válik, tinglitangli bácsi a bácsikat szereti, milyen jók az új Mónika-show-részek), hogy nem vette észre, hogy addig mozgolódtam mellette a kanapén, amíg legurultam róla. A fejem a padlón koppant, Anyával sírtam duettet.

2005-08-22

Szombat esti rafting

Szombaton este Apa fürdetett. Miközben játszottam a delfinkékkel, oldalra fordultam, kicsúsztam Apa karmai közül és fél arccal elmerültem a habok között. Egy jót slukkoltam a fürdővízből, mire Apa kirántott onnan, de úgy, hogy most a másik oldalammal forduljak bene a kádba. Még több vizet nyeltem. Anya berohant és kimenekített Apa segítőkész, ám egyre veszélyesebb öleléséből.

Még órákkal később is fürdővizet köhögtem fel.

Üveges bébikaja nem ízlik

Pedig Anya jól bevásárolt belőle a nyaralásra, hogy majd nem kell pepecselni. Nem jött be. 4x kínálta be Anya a brokkolis pulykát, 8-10 kanálnál több összesen sem csúszott le belőle. Az almás barackot és az almás banánt nagynehezen legyűrtem harmadik nekifutásra. Bezzeg ha Anya csinál finom pürét. Borsós-krumplis répát... Hammmammmammmm. Az fincsi. Azt még álmomban is képes vagyok enni.

Balcsi

Hazatértem a kéthetes balatoni nyaralásból. Sztorik és képek szép lassan kerülgetnek majd fel.

2005-08-10

Pancsi

Ma pancsiztam, na nem a Balatonban, hanem a kertben, kis pancsolóban, amit Szilvi néni adott. Jó itt lent a Balcsin, bár lassan amortizálódik le a ház: Apa alatt összeszakadt egy fotel, Anya alatt meg a nyugágy. Apa dolgozik. Képek később.

2005-08-08

Augusztusi képek

Na, ezt is feltette Apa. Képek itt.

Júliusi képek


Apa feltöltötte az összes júliusi képet (kivéve, amik a Cicamamáéknál készültek). Van itt minden: Ábi-szülinap, hintázás, új etetőszékben hamizás, szunyókálás, mázsálás, miazmás. Az új képek megtekinthetők innen.

Spenót


Nem ízlik. Anya többször is próbálta, én meg többet köpök ki belőle, mint amit lenyelek.